Funky Finland Pro 21.4.2023

FUNKY FINLAND PRO – seminaari & verkostoitumistilaisuus

Ensimmäisen Funky Finland -tapahtumaviikonlopun yhteydessä järjestetään perjantai-iltana 21.4.2023 erityisesti rytmimusiikkialan toimijoille artisteista ja muusikoista levy-yhtiöihin ja keikkamyyjiin suunnattu maksuton ammattilaistapahtuma. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact [ät] funkyfinland.fi ja kerro hieman taustastasi ja ketä edustat, niin olet lämpimästi tervetullut mukaan seminaariin Helsingin Kalasataman REDIssä sijaitsevassa Vapaakaupungin Olohuoneessa klo 17‒20:30.

Vapaakaupungin Olohuone (www), Hermannin rantatie 5, Helsinki
Kauppakeskus REDI, 2. kerros. Metro: Kalasatama

Tapahtumasivu Facebookissa »

Marginaalista maailmalle – kuinka pieni puro kasvaa joeksi ja aukeaa lopulta mereksi!

Se, mikä täällä koetaan marginaaliseksi, voi globaaleilla markkinoilla vastata mittasuhteiltaan kotimaista valtavirtaa. Siksi sen väheksyminen on typerintä, mitä voimme tehdä.

Mukana tietouttaan Funky Amigosin ohella jakamassa mm. Bobby Oroza, Janne Halonen (Helsinki-Cotonou Ensemble), Music Finland ja Minnamurra Music.

Ammattilaistapahtuman fokuksessa on suomalaisen rytmimusiikin artistien kansainvälistyminen ja pyrkiminen globaaleille markkinoille. Funky Amigosin järjestämä seminaariluonteinen tilaisuus koostuu Music Finlandia edustavan innovaatio- ja liiketoimintajohtaja Turo Pekarin alustuksesta, kansainvälistä artistituotantoa yrityksensä Minnamurra Musicin kanssa tekevän Minna Huuskosen esityksestä, kokeneiden alan ammattilaisten ja artistien kesken käydystä paneelikeskustelusta, johon myös yleisö pääsee osallistumaan, sekä vapaamuotoisemmasta verkostoitumisesta muiden alan toimijoiden kanssa.

Opitaan yhdessä toisiltamme ja pohditaan, miten voisimme parantaa kaikkien alan toimijoiden toimintaedellytyksiä. Joten tule ja tuo ajatuksesi!

Aikataulu:

klo 17:00 Tilaisuus käynnistyy, vapaamuotoista verkostoitumista, DJ Borzin
klo 17:15 Joonas Kervinen & Sami Mannerheimo (Funky Amigos): Funky Finlandin esittely – informaatiokanava ja musiikkivientihanke kotimaisille rytmimusiikkiartisteille
klo 17:30 Turo Pekari (Music Finland): Miten Music Finland voi tukea kansainvälistymisessä?

klo 17:45 tauko, DJ Borzin

klo 18:00 Minna Huuskonen (Minnamurra Music): Kansainvälisen artistiuran rakentaminen
klo 18:45 Paneelikeskustelu: Kokemuksia, haasteita ja kansainvälistymisen menestystarinoita
Bobby Oroza, Janne Halonen (Helsinki-Cotonou Ensemble), Turo Pekari (Music Finland) ja Minna Huuskonen (Minnamurra); keskustelun juontaa Joonas ”SoulllJay” Kervinen (Funky Amigos)
n. klo 19:45 Yleisökysymykset

klo 20:00 DJ Borzin, vapaamuotoista verkostoitumista
klo 20:30 Tilaisuus päättyy

Ohjelman lomassa osallistujia viihdyttää taustamusiikillaan myös DJ Borzin, yksi paikallisen rytmimusiikkiskenen dj-legendoista.

Vapaakaupungin Olohuoneen löydät kauppakeskus REDIstä, toisessa kerroksessa länteen menevälle metrolle johtavien liukuportaiden juurelta. Paikan päälle pääset helpoiten metrolla (Kalasatama). Tervetuloa!

Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

Lauantaina 22.4. Funky Finland -viikonlopun ohjelma jatkuu livekeikoilla Suvilahden Tiivistämöllä, jossa esiintyvät kolme kansainvälistymisen kynnyksellä olevaa Funky Finland -artistia. Näistä porilaista Mama Longhornia ja helsinkiläistä Dashing Wavesia myös Funky Amigos on ylpeydellä ollut esittelemässä maailmalle WOMEX-tapahtumissa. Illan päättävä Emilia Sisco levyttää arvostetulle Timmion Recordsille ja tavoittelee lisää kansainvälistä yleisöä musiikilleen.

Kevään paras tilaisuus tulla tsekkaamaan tämän hetken mielenkiintoisimpia alan lupauksia saman illan aikana!

Katso Funky Finland Live -tapahtumainfot »